Polfjärd, Coenraads och Damsgaard toppar riksdagslistan

Under lördagen fastställde Moderaterna i Västmanland valsedeln till riksdagsvalet 2018. Jessica Polfjärd toppar listan följt av Åsa Coenraads och Mikael Damsgaard.

– Jag är stolt och tacksam över förtroendet att toppa listan för Västmanland. Jag är övertygad om att alla våra kandidater kommer att arbeta hårt för att byta regering nästa år i en valrörelse där jobben, integrationen och tryggheten kommer att stå i fokus, säger Jessica Polfjärd.

Jessica Polfjärd är 46 år, bosatt i Västerås och är i dag riksdagsledamot samt arbetsmarknadspolitisk talesperson för Moderaterna.

– Det känns hedrande att få fortsatt förtroende som andranamn på riksdagslistan. Valåret kommer att bli intensivt och jag ser fram emot hårt arbete för att Alliansen ska vinna valet, säger Åsa Coenraads.

Coenraads är 39 år, bosatt i Västerås och riksdagsledamot för Moderaterna.

– Gör vi ett riktigt bra valresultat har vi chans att få tre moderata riksdagsledamöter från Västmanland. Vi kommer att jobba hårt för att träffa väljare i hela länet fram till valdagen, säger Mikael Damsgaard, tredje namn på den moderata riksdagslistan. Damsgaard är 41 år gammal, bosatt i Västerås och arbetar till vardags som HR-konsult.

Tappade uppkopplingen